Айхи вулавесем

Чёваш  халёх  поэч.  яч.пе – сёвё  вулакансен  конкурс.?

П.р  =ул  пурёнатпёр  Айхис.р:

Ик  =ул  пурёнатпёр  Айхис.р:

Вун  ик  =ул  пурёнатпёр  Айхис.р –

Поэзи  ани  Айхис.р

Чёнах  та  калатёп: - х.мс.р! –

Акё  .нт.  вун  ик.  =ул  =итр.  Чёваш  халёх  поэч.  Геннадий  Айхи  пиртен  уйрёлса  кайнёранпа? Анчах вёл  ч.ртсе  хёварнё  поэзии  х.м.  п.рре  те  икс.лмест: вёй  илн.=ем.н  вёйланса  пырать? Кё=ал  та  Г?Айхи  яч.пе  хисепленекен  +.ньялти  т.п  шкул  районти  сёвё  вулакансен  конкурсне  вун  икк.м.ш  хут  пу=тарч.? +акё  савёнтарать% Г?Айхи  поэзине  юратакансен  шуч.  чакма  мар: \ссех  пырать? Халь  .нт.  аслисем  =е=  мар: к.=.н  класра  в.ренекенсем  те  Айхи  сёввисене  «ш.к.лче==.»  анчах? Районти  сёвё  вулакансен  конкурс.  ик.  номинаципе  иртр.% «Айхи  сёввисем»  тата  юбиляр  поэтсен  сёввисем? Х.р\  тупёшура Селиванова  Аделина (Хирти  Пикшик  вётам  шкул.): Стефейкина  Ванесса (Турханти  вётам  шкул): Митта  Ксения (Первомайски  вётам  шкул.): Лисова  Ангелина  (Упамса  шкул.) Логунова Аэлита (Кив.  Ахп\ртри  т.п  шкул): Михайлова  Анастасия  (Нёрваш  Шёхаль  вётам  шкул.)  =.нтер\=.сем  пулса  тёч.=? +.ньялти  т.п  шкулта  в.ренекенсем  те  =ит.н\семпе  савёнтарч.=% хёйсен  номинаций.сенче  Живова  Инга: Тямин  Дмитрий: Петров  Андрей: Шалтынов  Василий: Нестерова  Кристина: Живова  Екатерина: Васильева  Юлия: Вазюкова  Маргарита  призлё  вырёнсене  =.нсе  илч.=? Килн.  хёнасене  3-4  классенче: 7  класра: 9 класра  в.ренекенсем хёйсен  илемл.  юрри-ташшисемпе  савёнтарч.=?  Юлашкинчен  шкул .=чен.сем  тата  район  представител.сем  Г?Айхи  вил  тёприй.  =инче  пулса  пу=  тайр.=: сёвёсем  вулар.=?